ZNANJE

O nama

Do kontinuiranih i uspešnih 30 godina poslovanja doveo nas je način na koji pristupamo poslu, kombinujući tim specijalista, sistematizovane procese i procedure, najsavremeniju tehnologiju poslovanja i iskrenu ljubaznost.

U Fertistu ćete naići na posvećene specijaliste iz različitih oblasti, čiji je cilj da vaše potrebe ostvare proaktivno, ekonomično i sa održivom strategijom.

Računovodstvo i porezi su naše delatnosti kojima pristupamo ne samo kroz rad, u skladu sa zakonom, već i kroz poslovno, poresko i finansijsko savetovanje i podršku poslovanju naših klijenata.

Vaše poslovanje pratimo imajući u vidu statusnu dokumentaciju firme, početak vršenja delatnosti i ugovore sa zaposlenima i partnerima.

Poslujemo kako sa malim, tako i sa srednjim i velikim preduzećima.

Kod nas ćete moći da se opredelite za ALL IN uslugu, koja podrazumeva sve od osnivanja kompanije, preko računovodstva i poreskog savetovanja do izrade plata, ali i za svaku od naših usluga pojedinačno.


Vladimir Stefanovski, vlasnik i osnivač FERTIST

Član upravnog odbora Udruženja poreskih savetnika Srbije
Predavač na Poreskoj akademiji Udruženja poreskih savetnika Srbije
Član fiskalnog komiteta Evropskog udruženja poreskih savetnika CFE Brisel

Efikasnost i orijentacija ka potrebama klijenata osnova su dobre saradnje. Smatram da je za nas karakteristično to što slučaj pred sobom posmatramo od početka, ne baveći se samo onim što nam je dostavljeno, već onim što nam je potrebno da bismo svoj posao uradili dobro, brinući o našem klijentu, kom smo dostupni u svakom trenutku.