KVALITET

Reference

Fertist je veoma pouzdan poslovni partner koji često ide i dalje od uobičajnih zahteva sa ciljem da obezbedi najbolji servis, kako u računovodstvu, tako i u poslovnom savetovanju.

Felix Tunbjer
Managing Director
Mogul Balkan

Imajući u vidu vanredne kvalitete koje je firma Fertist kao saradnik naše kompanije pokazala u svim aktivnostima iz domena njihovog poslovanja, naše preporuke su zasnovane na iskustvu.

Snežana Orozović
Business Support Manager
Syngenta Srbija

Tim Fertista je u svakom trenutku spreman i dostupan da sasluša, da predloži kvalitetne ideje i ispoštuje svaki dogovor. U potpunosti se oslanjam na fenomenalan tim ljudi koji pokazuju veliku dozu razumevanja i odgovornosti.

Dragan Jović
Direktor
Diker

Za dve godine naše saradnje uverili smo se u korektnost, efikasnost i kvalitet pristupa koji Fertist ima. Bilo da se radi o knjigovodstvu, poslovima uvoza i izvoza, ili najnovijim zakonima i propisima, tim Fertista je uvek tu sa pravim odgovorom i savetom.

Elmar Kniesel
Direktor
Layher doo Beograd

Veoma je važno sarađivati sa firmom koja prati sve promene i predlaže najbolja, zakonska, rešenja. Ocenio bih njihove usluge kao: pouzdane, brze, stručne, iskusne i poštene.

Predrag Jovanović
Managing Director
SKF SEE

Skoro pet godina oslanjamo se na usluge savetovanja firme Fertist, preciznije na njenog vlasnika g. Vladimira Stefanovskog, koji je svojom profesionalnošću i znanjem rešio različite izazove iz oblasti računovodstva, poreza, carine i prava.
Svojim stručnim poznavanjem italijanskog jezika pomogao nam je i sa našim klijentom u Italiji.

Giorgio Gazzola
Zamenik Direktora
FASHION INVESTIMENTI Doo

Kao međunarodna korporacija sa sedištem u Vankuveru, koja radi na složenim investicionim projektima, u Fertistu nalazimo izvanrednog partnera koji je sposoban da nam u svakom trenutku pruži potrebne informacije i savete iz oblasti kojom se bavimo.

Goran Jovičić
Financial Manager
Reservoir Capital Corp

Izražavamo zadovoljstvo uspešnom saradnjom sa firmom Fertist, njihovom pokazanom stručnošću u poznavanju propisa i njihovom pouzdanošću u radu.

Flavio Simonetti
Director
Benetton Serbia doo

Ono što Fertist čini sigurnim partnerom u poslovanju je visok nivo profesionalizma, preciznosti i ažurnosti. Svojom kompetentnošću, tim knjigovodstvene agencije Fertist našem preduzeću omogućava lakše svakodnevno poslovanje kao i mogućnost potpunog oslanjanja na njihovo savetovanje.

Nicola Barco
Director